Gyakori kérdések - Általános

A Regina Cleaning 2020-ban alakult női tulajdonú vállalkozásként. Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük a kisgyermekes szülők mindennapjait, levegyük a vállukról a takarítás terhét, segítsünk a mindennapi teendők elvégzésében. 

Vállalkozásunk indulása óta már több, mint ezer családnak tudtunk segítséget nyújtani, és hálásak vagyunk, hogy egyre több a visszajáró, és az ajánlásra érkező Vásárló, ez jelzi számunkra, hogy jó úton haladunk.

A Regina Cleaning nem csupán egy takarító cég, hanem egy olyan hely, ahol hasznos tanácsokkal, praktikus eszközökkel, és értékes tartalmakkal látunk el, hogy könnyebbé tegyük a munka-család-magánélet egyensúlyának megteremtését.

A cég alapítója, Regina, és valamennyi munkatársunk is kisgyermekes anyuka, így pontosan tudjuk, milyen problémákkal találkoznak a szülők a gyermekek által. Számunkra nem ismeretlenek a szobatisztulás során adódó balesetek, a kreatívkodás nyomai a kanapén, az enni- és innivaló maradványai a szőnyegen, vagy éppen a maszatos mancsok okozta foltok a babakocsin.

Fontosnak tartjuk, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki Megrendelőinkkel, akik bizalmat szavaznak nekünk, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a pontos igények megismerésére, a személyre szabott tanácsadásra, a maximális segítségnyújtásra (akár este is), és a gépparkunk folyamatos újítására, karbantartására.

  • Megbízhatóság garancia: Kizárólag saját, állandó, megbízható munkatársakkal dolgozunk, akiket több hetes betanulási folyamat alatt képzünk ki a tökéletes minőségű tisztítás elvégzésére. 
  • Pontos idő garancia: AZ IDŐ PÉNZ! – Ezt mi is tudjuk, ezért helyszíni tisztításra kollégáink mindig a megbeszélt időpontban érkeznek, érkezés előtt minden esetben telefonálnak. Természetesen a külső körülményeket mi sem tudjuk befolyásolni, ezért néha előfordulhatnak kisebb csúszások, de erről mielőbb tájékoztatni fogjuk!
  • Pontos ár garancia: a tisztítási munkák elvégzése előtt fotó alapján INGYENES árajánlatot adunk. Amennyiben az ajánlatkérésben minden releváns információ megadásra kerül (pontos méret, extra szennyezettség, stb.), garantáljuk, hogy az ár nem fog változni a tisztítás elvégzése után sem, így pontosan tud fogod előre, hogy mire számíts!
  • Maximális tisztaság garancia: Kollégáink legtöbbször párban dolgoznak, így egymás munkáját is folyamatosan ellenőrzik, így érve el a tökéletes végeredményt. A tisztítás elvégzése előtt minden esetben tájékoztatatást adunk a tisztítás várható eredményéről. Amennyiben az elvégzett munka eredménye nincs összhangban az általunk előre jelzettel, és ezt a tisztítás után 48 órán belül jelzed felénk, észrevételedet haladéktalanul megvizsgáljuk, és mindent megteszünk a maximális elégedettséged elérésének érdekében.
  • Lábzsák garancia: Kiemelten fontos számunkra a higiénia, ezért garantáljuk, hogy munkatársaink mindig lábzsákban érkeznek otthonodba.