Gyakori kérdések - Helyszíni tisztítás

Legegyszerűbben a www.reginacleaing.hu/foglalas oldalon keresztül adhatod le megrendelésedet, ahol kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot. A megrendelés leadása után 24 órán belül e-mailben visszaigazoljuk az időpontot.

Általában 1 héten belül tudunk időpontot adni, de ez mindig az aktuális foglaltságunktól függ. Távolabbi címek esetén valamivel hosszabb lehet a várakozási idő, mert költség- és időhatékonyság miatt igyekszünk egy napra szervezni az azonos környéken lévő munkáinkat. Ha szeretnéd elkerülni a hosszabb várakozást, fogjatok össze valamelyik szomszédoddal, 2 közeli cím esetén már néhány napon belül tudjuk vállalni a kiszállást!

Hétfőtől péntekig, általában 8-12 óra között végezzük a helyszíni tisztításokat, hogy a bútorok lehetőség szerint estére már megszáradjanak, újra használhatóak legyenek! Rendkívüli esetben, egyeztetés alapján tudunk délutáni időpontot is biztosítani. 

Az általunk használt kárpittisztító gép nagy nyomással permetezi a felületre a tisztítószeres vizet, majd azonnal vissza is szívja azt, ezáltal nem áztatja el nagyon az anyagot. A szennyezettség mértékétől függően azonban szükséges lehet előkezelés, ezáltal az anyag valamivel jobban átnedvesedik. A száradási idő több tényezőtől függ, mint pl. az anyag típusától, a szennyezettség mértékétől és a külső hőmérséklettől. Általánosságban néhány óra alatt megszáradnak az ágymatracok, kárpitozott bútorok és a rövid szálú szőnyegek. A hosszú szálú szőnyegek teljes száradásához akár 12-24 óra is szükséges lehet.

A délelőtt tisztított bútorok és rövid szálú szőnyegek általában estére már újra használhatóak.

Tisztítás előtt minden esetben INGYENES árajánlatot adunk, így pontosan tudni fogod előre, hogy mennyibe fog kerülni a tisztítás, nem merülhetnek fel rejtett költségek. Az általunk előzetesen jelzett ár csak abban az esetben fog változni, ha nem megfelelően adtad meg a méreteket, vagy a helyszínen előzetesen nem közölt körülménnyel, extra szennyezettséggel találkozunk Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, elengedhetetlen egy közeli, jó minőségű fotó a tisztítandó bútorról, valamint a pontos méretek, és egyéb lényeges információk megadása (pl. extra szennyezettség, állatszőr, vizelet, stb.)

A tisztítási folyamat több fázisból áll a választott csomagnak megfelelően. 

A tisztítás lépései:

 • Porszívózás
 • Állatszőr eltávolítása
 • Előkezelés enzimbontó szerrel
 • Gőzös kezelés, fertőtlenítés
 • Tisztítószeres mélymosás
 • Öblítés
 • Mosóparfümös öblítés
 • Szagtalanító kezelés, fertőtlenítés
 • Impregnálás

A tisztítási folyamatról részletesebben itt olvashatsz.

A kárpittisztításhoz mindössze áramvételi lehetőségre és meleg vízre lesz szükségünk, minden mást mi biztosítunk. Neked csak hátra kell dőlnöd, és élvezni a végeredményt! 🙂

Ahhoz, hogy a bútorokat minden oldalról megfelelően ki tudjuk tisztítani, szükséges, hogy körbe tudjuk járni, ezért fél méteres körzetben el kell pakolni a bútorok mellől.

Leggyakrabban a Kärcher saját kárpittisztítószerét, és a Cleanne bio kárpittisztító folyadékát használjuk a tisztításokhoz. Ez utóbbi teljesen vegyszermentes, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mégis rendkívül hatékonyan tisztít. Emellett használunk még több, kifejezetten folttisztításhoz való speciális tisztítószert is.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

Évente egyszer mindenképpen ajánljuk a bútorok és a szőnyegek tisztítását. Gondolj csak bele, a kanapédat szinte minden nap használod. Ha a ruhádat minden használat után kimosod, akkor a kanapédat miért ne tisztítanád rendszeresen?

Kisgyermekes családoknál, illetve ahol kisállat is él, ennél gyakrabban javasoljuk a tisztítást, évente 2-3 alkalommal!

Ha éveket vársz a tisztítással, a bútoraid olyan állapotba kerülhetnek, amikor már sokkal költségesebb és időigényesebb lesz a tisztításuk, és a tökéletes végeredmény sem garantálható majd.

A tisztítás díját fizetheted készpénzzel, bankkártyával, vagy átutalással is. Bankkártyával való fizetési igényedet kérjük jelezd előre, hogy kollégánk magával tudja vinni a terminált!