Kérdésed van? info@reginacleaning.hu, 06308756070. Címünk: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 18.

Szeretnéd kipróbálni a Regina Cleaning szolgáltatásait, úgy, hogy közben egy jó ügyet is támogatsz?

GYERE EL JÓTÉKONYSÁGI NYÍLT NAPUNKRA 2023.06.10-én!

nap
óra
perc
másodperc

Mi vár rád, ha eljössz?

Kivel találkozhatsz, ha eljössz?


Szia! Sebestyén Regina vagyok, 2 gyermekes anyuka. Közel 3 éve alapítottam a Regina Cleaning nevű vállalkozásomat, aminek küldetése, hogy megkönnyítse a kisgyermekes anyukák életét, oly módon, hogy levesszük a vállukról a takarítás terhét, vagy éppen megkönnyítjük azt.
Jelenleg 3 területen: takarítógép kölcsönzésben, babakocsi tisztításban és helyszíni kárpittisztításban tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak.

A tisztításon kívül igyekszem minél több téren támogatni, segíteni anyukatársaimat, ezért van az, hogy nálunk kizárólag kisgyermekes anyukák dolgoznak, rugalmasan, akár részmunkaidőben, hiszen én is pontosan tudom, milyen az, ha egy anyukának egyedül kell megoldani a gyerekek napi logisztikáját bölcsibe, oviba, suliba, és akkor a betegségekről már ne is beszéljünk!

2023-ban azt tűztem ki célomként, hogy a valóban rászoruló anyukáknak anyagi támogatással is segíthessek, a közösség erejét is felhasználva! Így született meg a jótékonysági nyílt nap ötlete, amit előszőr 2023. júniusában fogunk megtartani. A jótékonysági nyílt nap lényege, hogy ingyenesen kipróbálhatod bármelyik szolgáltatásunkat, cserébe csak annyit kérünk, hogy helyezz el adományt az üzletünkben kihelyezett gyűjtődobozba!

Kinek segíthetsz, ha eljössz június 10-én?


Ezen a napon egy olyan kisfiút, Galó Tomikát támogatunk, aki az SMA1 nevű betegséggel, azaz a gerinc eredetű izomsorvadással küzd születésétől kezdve. A betegség miatt Tomika nem tud önállóan járni, mozogni, de még olyan egyszerűnek tűnő dolgok is veszélyt jelentenek számára, mint az evés vagy az ivás, ugyanis a nyelésben részt vevő izmok sem működnek megfelelően nála.

Állapotán kizárólag a ZOLGENSMA nevű génterápia segíthet, aminek az ára 760.000.000 millió forint. Sajnos az állam nem támogatja a kezelést, ezért szülei mindent megtesznek azért, hogy összegyűjtsék az összeget. Egy év alatt a kitűzött összeg valamivel több mint fele gyűlt összeg, pedig rendkívül fontos lenne, hogy mielőbb elkezdhessék a kezelést, mivel az csak 21 kg súlyig alkalmazható a gyerekeken.

Nagyon megérintett Tomika története, és az, hogy ennyire lassan gyűlik számára a pénz, ezért úgy döntöttem, én is mindent megteszek azért, hogy egy kicsit közelebb kerüljenek a céljuk eléréséhez!
Kérlek, ha módodban áll, segíts te is, támogasd őket akár általunk, akár az egyéb adományozási módokon, amikről részletesebben itt olvashatsz: https://egyuttgalotomikaert.hu

RÉSZLETES PROGRAM:

Időpont: 2023.06.10.
Helyszín: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 18.
 

8.30. – Köszöntő, takarítógépek bemutatása, kiadása a regisztrált látogatóknak (I. kör)

9.30. – 11.30 – Behozott szőnyegek, párnák, gyerekülések tisztítása regisztrált látogatóknak

11.30-12.00 – I. körben kiadott takarítógépek visszavétele

12.00 – Takarítógépek bemutatása, kiadása a regisztrált látogatóknak (II. kör)

12.30 – 14.30 – Személyre szabott tanácsadás, gépek kipróbálásának lehetősége  

14.30-15.00 – II. körben kiadott takarítógépek visszavétele  

15.00 – Takarítógépek bemutatása, kiadása a regisztrált látogatóknak (II. kör)

15.30 – Nyereményjáték sorsolása

Napközben folyamatosan: jótékonysági sütivásár, kedvezménykuponok, regisztráció nyereményjátékra

Fontos információk, tudnivalók:

Mindenképpen olvasd el!
 1. Takarítógépkölcsönzés

Nyílt napunkon az alábbi takarítógépeket tudod kipróbálni és ingyenesen kikölcsönözni MAXIMUM 3 ÓRA időtartamra:

– Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép

– Kärcher Puzzi 8/1 kárpittisztító gép

– Kärcher SC3 gőztisztító gép

– Lincos Z10M ózongenerátor

Kérünk, hogy foglalás előtt tájékozódj a gépekről honlapunkon a Gépek menüpontban, vagy telefon a 06308756070-es telefonszámon!

A takarítógépkölcsönzés feltétele a 20.000 Ft összegű kaució megfizetése, és az ÁSZF elfogadása. A gépek kölcsönzéséhez személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges. A kölcsönzési díj ezen a napon ingyenes, de a kihelyezett adománygyűjtő dobozba kérjük, hogy Te is helyezd el támogatásodat Galó Tomika gyógyulásáért!

A gépek kölcsönzése regisztrációhoz és időponthoz kötött!

2. Tisztítás

Nyílt napunkon behozhatod tisztításra váró holmijaidat, és mi ingyenesen kitisztítjuk azt! Cserébe csak annyit kérünk, hogy adományoddal Te is támogasd Galó Tomika gyógyulását a kihelyezett gyűjtődobozba!

Miket hozhatsz be tisztításra?

– kisebb szőnyeget (max. 70×130 cm)

– párnát

– táskát

– gyerekülést

A szolgáltatás igénybe vételéhez regisztráció és időpontfoglalás szükséges! A kitisztított tárgyakat ezen a napon nincs lehetőségünk tárolni, kérünk, hogy a tisztítást követően gondoskodj annak hazaszállításáról!

3. Nyereményjáték

Mindenki, aki Június 10-ig adományt helyez el a Galó Tamás Dominik gyógyulásáért Alapítvány részére a kihelyezett gyűjtődobozban, és részvételi szándékát jelzi a weboldalunkon található regisztrációs űrlapon, nyereménysorsoláson vesz részt. A sorsolás a nyílt nap zárásakor, kb. 15.30-kor történik. 

Nyeremények: Regina Cleaning ajándékutalvány (értéke: 10.000 Ft), Cleanne tisztítószercsomag (értéke: 15.000 Ft), Géllakkozás ajándékutalvány Réh Ildikó szépségdizájnertől (értéke: 7.000 Ft), Gépkocsi átvizsgálás az AUTOMI Autószervizben (értéke: 10.000 Ft), 1 órás elektromos kisautózás a Kicsikocsik elektromos kisautó kölcsönzőben (értéke: 4.000 Ft)

Rólunk mondták:

Fodor Veronika
Tovább olvasom
Igazi Profik! Ma csodát tettek a már kb kidobásra ítelt ülőgarnitúránkkal!!! 3 kisfiú, 8 év, vállalhatatlan kanapé... Már nem az!❤️
Fazekas Nikolett
Tovább olvasom
Időben jöttek és a lányok nagyon profik és precízek voltak. Előre elmondtak mindent, végleges árát is, és azt is, hogy a kanapénk speciális szövetanyaga miatt a tisztítás nem lesz 100%-os. Ezek alapján rosszabb végeredményre számítottam, azonban 95% lett a tisztítás! Idáig is jókat hallottam a cégről, most ez 1000%-osan beigazolódott. Köszönök mindent!
Agnes Boda
Tovább olvasom
A babakocsitisztítást profin végezték el, olyan lett, mintha új lenne. Az üzlet könnyen megközelíthető helyen van, az Újpest központ metrómegállótól nem messze. A foglalási rendszer és a kommunikáció is kiváló. Nagyon elégedett vagyok.
Oláh-Nagy Anikó
Tovább olvasom
Kanapétisztításban kértem a segítségét, pontosan érkezett és szép munkát végzett, és még a “nehezített pálya” sem tántorította el őt a feladattól (a kiválasztott napon nem volt vízszolgáltatás, korlátozott mennyiségű, előre begyűjtött vízből is kiváló munkát hozott ki). Abszolút elégedett vagyok!
Sződy-Zétényi Vica
Tovább olvasom
A helyszíni tisztítás után a 10+ éves kanapénk, mintha új lenne. Még a huzat alatt lévő szivacs is "kisimult", eltűntek belőle a mélyedések, ahol kiültük. Köszönöm!Abszolút elégedett vagyok!
Előző
Következő

Regisztrálj be az ingyenes gépkölcsönzésre, tisztításra, nyereményjátékra!