Kérdésed van? info@reginacleaning.hu,

Hogyan lehet FOLTMENTES ÉS TISZTA KANAPÉD
(kisgyerek és kisállat mellett is) anélkül, hogy újat vennél, vagy feleslegesen költenél ezreket tisztítószerekre?

INGYENES ONLINE ELŐADÁS 2023.04.04-én 18.00-KOR!

nap óra perc másodperc

JELENTKEZEK AZ ELŐADÁSRA!

Titkok, amikről szó lesz:

Neked való az előadás, ha:

Az előadás végén kérdezési lehetőség élőben!
JELENTKEZEK AZ ELŐADÁSRA!

Az előadás után Te is pontosan tudni fogod, miért nem váltak be eddig a házi praktikák és hogyan lehetnek újra foltmentesek és valóban tiszták a bútoraid!

Ki tartja az előadást?

Szia!

Sebestyén Regina vagyok, 2 gyermekes anyuka. Gyermekeim megszületése után rendszeresen fejtörést okozott a lakás rendben tartása, folyamatos küzdelmet vívtam a gyerekek által okozott foltok ellen, amik leggyakrabban a szőnyegen vagy a kanapén jelentek meg a legváratlanabb időpontokban 🙂

Az otthon töltött 4 év alatt számtalan praktikát és módszert kipróbáltam a bútoraink tisztán tartására. Olyannyira magával ragadott ez a téma, hogy a korábbi irodai munkámat hátrahagyva, 2020-tól hivatásszerűen is a tisztasággal, tisztítással kezdtem el foglalkozni, és megalapítottam a Regina Cleaning-et.

Jelenleg 3 területen: takarítógép kölcsönzésben, babakocsi tisztításban és helyszíni kárpittisztításban tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak.


JELENTKEZEK AZ ELŐADÁSRA!

Rólunk mondták:

Fodor Veronika Tovább olvasom
Igazi Profik! Ma csodát tettek a már kb kidobásra ítelt ülőgarnitúránkkal!!! 3 kisfiú, 8 év, vállalhatatlan kanapé… Már nem az!❤️
Fazekas Nikolett Tovább olvasom
Időben jöttek és a lányok nagyon profik és precízek voltak. Előre elmondtak mindent, végleges árát is, és azt is, hogy a kanapénk speciális szövetanyaga miatt a tisztítás nem lesz 100%-os. Ezek alapján rosszabb végeredményre számítottam, azonban 95% lett a tisztítás! Idáig is jókat hallottam a cégről, most ez 1000%-osan beigazolódott. Köszönök mindent!
Agnes Boda Tovább olvasom
A babakocsitisztítást profin végezték el, olyan lett, mintha új lenne. Az üzlet könnyen megközelíthető helyen van, az Újpest központ metrómegállótól nem messze. A foglalási rendszer és a kommunikáció is kiváló. Nagyon elégedett vagyok.
Oláh-Nagy Anikó Tovább olvasom
Kanapétisztításban kértem a segítségét, pontosan érkezett és szép munkát végzett, és még a “nehezített pálya” sem tántorította el őt a feladattól (a kiválasztott napon nem volt vízszolgáltatás, korlátozott mennyiségű, előre begyűjtött vízből is kiváló munkát hozott ki).
Abszolút elégedett vagyok!
Sződy-Zétényi Vica Tovább olvasom
A helyszíni tisztítás után a 10+ éves kanapénk, mintha új lenne. Még a huzat alatt lévő szivacs is „kisimult”, eltűntek belőle a mélyedések, ahol kiültük. Köszönöm!Abszolút elégedett vagyok!
Előző
Következő

Gyere, tarts velem egy órára, változtassuk együtt tisztábbá, szebbé az otthonodat!