Autókárpit tisztítás - kizárólag Budapesten érhető el!

Autónkat gyakran tisztítjuk kívülről, hiszen nem szívesen nézünk rá egy erősen szennyezett kocsira, és még kevésbé szívesen ülünk bele. A külső mosást általában 1-2 havonta mindenki megejti, de van, aki ennél gyakrabban is tisztítja autóját. De mi a helyzet a belső térrel, az ülésekkel? Általában ezt a feladatot már ritkábban végezzük/végeztetjük el, pedig éppolyan fontos – ha nem fontosabb -, mint a külső tisztítás.

Sokan naponta több órát is eltöltenek autójukban. Gyakran idő hiányában a kocsiban eszünk-iszunk, ami nagyon hamar nyomot tud hagyni az üléseken. Ám nem csupán a látható foltok miatt kell időnként alaposan kitisztítanunk autónk belső terét! A lakásunkban lévő kárpitozott bútorokhoz hasonlóan, az autó kárpitozott részei (ülések, padlószőnyeg) is kitűnő élőhelyet biztosítanak a poratkáknak és egyéb kórokozóknak, melyek az arra érzékenyeknél felső légúti és bőrpanaszokat okozhatnak. Ha biztosra akarunk menni, érdemes a teljes kárpittisztítás mellé ózonos utastér fertőtlenítést választanunk, így garantáltan szennyeződés- és kórokozómentes állapotban kapjuk vissza autónkat.

A kárpittisztítás folyamata mindig alapos porszívózással kezdődik, ezt követi a mélytisztítás, amihez egy erre a célra kifejlesztett, speciális környezetbarát tisztítószert, valamint professzionális, permetextrakciós elven működő kárpittisztító gépet használunk. A permetextrakció lényege, hogy a gép nagy nyomással a kárpit szálai közé juttatja a tisztítószeres vizet, ami feloldja a szennyeződéseket, majd pedig nagy erővel visszaszívja azt  a szennyeződésekkel együtt. Ezáltal nemcsak a felület felszínéről, hanem a kárpit belsejéből is képes eltüntetni a szennyeződéseket. Mivel a kipermetezett vizet azonnal visszaszívja a gép, a tisztítás után csupán minimális nedvesség marad vissza. A felület néhány óra alatt teljesen megszárad, és újra használható.

Tegyen egy próbát, próbálja ki autókárpit tisztítás szolgáltatásunkat, és élvezze az utazást a makulátlanul tiszta, illatos autójában!

Időpontfoglalásért kattintson ide!