Gyakori kérdések - Takarítógép kölcsönzés

Legegyszerűbben a www.reginacleaing.hu/foglalas oldalon keresztül adhatod le megrendelésedet, ahol kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot. A megrendelés leadása után 24 órán belül e-mailben visszaigazoljuk az időpontot. Kérünk, ha 24 órán belül szeretnél gépet kölcsönözni, mindenképpen hívj minket a 06308756070-es telefonszámon!

Gépeink kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy az felhasználóbarát, és könnyen kezelhető legyen, ezért használatuk gyakorlatilag gyerekjáték. A gép átadásakor minden esetben megmutatjuk a használatát, és KÖZÖSEN ki is próbáljuk, azaz lesz lehetőséged a helyszínen, használat közben kérdezni, ha valami nem egyértelmű. A kipróbálás után pedig egy általunk összeállított, fényképes lépésről lépésre használati útmutatót is adunk, ha netán valamit elfelejtenél. Ha mégis elakadnál, vagy bármilyen probléma merülne fel a gép használata közben, telefonon azonnal állunk a rendelkezésedre!

Ha az általunk adott instrukciók alapján, és az általunk biztosított tisztítószerekkel használod a takarítógépe(ke)t, a legtöbb folt el fog tűnni, bútorod maximálisan tiszta lesz. Vannak azonban olyan foltok, amik még a legalaposabb tisztítás során sem fognak eltűnni, pl. a vörösbor, vagy kávé foltok, amiket csak azonnali tisztítással van esély eltüntetni az anyagból. Az évek óta meglévő, makacs, zsíros szennyeződéseket sem egyszerű eltüntetni, lehetséges, hogy több alkalomra lesz szükség, de az is előfordulhat, hogy több kezelés után sem lesz tökéletes az eredmény. Képzeld el úgy, hogy a fodrász sem tud fekete hajból egy alkalom alatt szőkét csinálni, így a még soha nem tisztított, erősen szennyezett kanapéból sem lehet újszerűt csinálni. Kérünk, hogy ezeket vedd tudomásul! A legtöbb, amit megtehetsz bútoraid állapotáért, hogy rendszeresen tisztítod, karbantartod őket, és vigyázol rájuk.

Többféle tisztítószert kínálunk az általunk kölcsönzött gépekhez, ezek mindegyikét teszteltük, sőt mi magunk is használjuk, ezért is ajánljuk bátran. Nálunk mindent be tudsz szerezni, amire szükséged lehet a takarításhoz! Természetesen használhatóak nem nálunk vásárolt tisztítószerek is, de ezek hatékonyságát nem ismerjük, ezáltal kérdéses a takarítás hatékonysága is. Az általunk kínált tisztítószerekről itt olvashatsz bővebben: www.reginacleaning.hu/milyen-tisztitoszert-valasszak

Nyitvatartási időben a 1043 Budapest, Munkásotthon u. 18. sz. alatti üzletünkben tudod átvenni a lefoglalt gépe(ke)t.

Kiszállítást az üzletünktől számított 10 km-es körzetben tudunk vállalni. Az oda-vissza szállítás díja 5 km-en belül 3500 Ft, 10 km-en belül 5000 Ft. A kiszállítás naponta 8-10 óra között történik.

A kölcsönzési díjak függnek a kölcsönzés időtartamától és a választott géptől. Részletes árlistánkat megtalálod a www.reginacleaning.hu/arak oldalon.

Minden gépünk kiadásakor 20000 Ft összegű kauciót kérünk, ami gépenként értendő. A kaució a gép tiszta és sértetlen állapotban történő visszahozatalakor visszajár. A kaució biztosítja számunkra és számodra is, hogy kizárólag olyan, igényes Vásárlókhoz kerül a gép, aki vigyázni fog az állapotára és tisztaságára.

A gépeink úgy vannak kialakítva, hogy ne lehessen őket csak úgy, egyszerűen elrontani. Mindent megteszünk azért, hogy minden szükséges információt és tanácsot megadjunk a gép megfelelő használatához, így gyakorlatilag lehetetlen elrontani. Természetesen gépekről lévén szó, előfordulhatnak néha műszaki meghibásodások, ilyen esetekben egyedileg egyeztetünk a történtekről, ha nem a helytelen használatból adódik a hiba, természetesen nem fogunk felelősségre vonni. Abban az esetben viszont, ha hiányosan, törötten kapjuk vissza a gépet, kénytelenek vagyunk a kaucióból levonni az alkatrész értékét, és a javítási díjat. Szerencsére ilyen eset csak nagyon ritkán szokott előfordulni.

A kauciót minden esetben készpénzben kérjük, mivel azt a kölcsönzés idejére elkülönítetten tároljuk, a gép visszahozatalakor pedig egyben vissza is adjuk. A kölcsönzési díjat és a kiegészítők díját fizetheted készpénzzel vagy bankkártyával is.

Évente egyszer mindenképpen ajánljuk a bútorok és a szőnyegek tisztítását. Gondolj csak bele, a kanapédat szinte minden nap használod. Ha a ruhádat minden használat után kimosod, akkor a kanapédat miért ne tisztítanád rendszeresen?

Kisgyermekes családoknál, illetve ahol kisállat is él, ennél gyakrabban javasoljuk a tisztítást, évente 2-3 alkalommal!

Ha éveket vársz a tisztítással, a bútoraid olyan állapotba kerülhetnek, amikor már sokkal költségesebb és időigényesebb lesz a tisztításuk, és a tökéletes végeredmény sem garantálható majd. 

Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk Vásárlóinknak a legmagasabb minőséget. Mit jelent ez pontosan? 

  • Nálunk biztosan nem fogsz törött, hiányos, házilag barkácsolt gépekkel találkozni. Hiba esetén minden gépünket azonnal szakszervizben javíttatjuk, az alkatrészeket gyári alkatrészekkel pótoljuk.
  • Nálunk nem fogsz koszos, kellemetlen szagú gépet találni. Vásárlóinkat minden alkalommal megkérjük, hogy a gépet tiszta állapotban hozzák vissza, ezt követően pedig mi is még egyszer áttisztítjuk és fertőtlenítjük. Csak olyan gépet adunk ki a kezünkből, amivel mi is szívesen dolgoznánk.
  • Számunkra fontos a kellemes, igényes környezet, ezt kínáljuk Vásárlóinknak is. Központi elhelyezkedésű, klimatizált üzletünkben várunk Téged, ahol akár a kanapénk kényelméből hallgathatod meg a tudnivalókat
  • Személyre szabott tanácsadással készülünk számodra, nem sajnáljuk rá az időt, hogy részletesen elmagyarázzuk a gépek használatát, segítsünk a tisztítószer választásban, és a helyes takarítási technika elsajátításában.
  • Fontosnak tartjuk, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsunk, ezért folyamatosan újítjuk gépparkunkat, fejlesztjük weboldalunkat, igyekszünk felhasználóbaráttá, könnyen kezelhetővé tenni foglalási rendszerünket, és folyamatosan szakmai képzéseken, kiállításokon veszünk részt.