Gyakori kérdések - Babakocsi tisztítás

Legegyszerűbben a www.reginacleaing.hu/foglalas oldalon keresztül adhatod le megrendelésedet, ahol kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot. A megrendelés leadása után 24 órán belül e-mailben visszaigazoljuk az időpontot. Kérünk, ha 24 órán belül szeretnéd leadni a babakocsit, mindenképpen hívj minket a 06308756070-es telefonszámon!

A tisztítási idő típustól függően 1,5-3 óra között mozog, ezt követi a szárítás, majd az ellenőrzés, és szükség esetén a korrekció. Általában a leadástól számított 48 órán belül vissza tudjuk adni a babakocsit. Extra szennyezettség esetében (pl. Penész, naptej, stb.), ez az idő kitolódhat. Lehetőség van az aznapi/24 órán belüli visszaadásra is – felár ellenében.

A tisztítási folyamat több fázisból áll. Elsőként alaposan porszívózzuk a babakocsit, majd bababarát tisztítószerrel kezeljük. Ezt követi a gőzölés, ami fellazítja a szennyeződéseket, és a forró gőz erejével fertőtlenít is. Ezután kárpittisztító géppel alaposan átmossuk a babakocsit. Ha szükséges, megismételjük az előbbi folyamatot.

Megtisztítjuk a vázat és a kereket, majd a felületnek megfelelő szerrel ápoljuk. 

A teljes száradást követően ellenőrizzük a babakocsit, és ha szükséges, kezeljük a még meglévő foltokat, újra átmossuk a kocsit.

Igény szerint ózonnal is fertőtlenítjük a babakocsit (penész esetén mindenképpen ajánljuk)

Igen, a penészt is el tudjuk távolítani az anyagból, viszont fontos, hogy ebben az esetben nem tudunk bababarát tisztítószert használni, mivel a penész eltávolításához hagyományos vegyszer szükséges! A vegyszer használata egyes esetekben a szín elváltozását okozhatja az anyagon! A penész tisztítás felára 4000 Ft (elemenként értendő). Penész eltávolítás esetén mindenképpen javasoljuk az ózonos fertőtlenítés igénybe vételét!

Nyitvatartási időben a 1043 Budapest, Munkásotthon u. 18. sz. alatti üzletünkben adhatod le a babakocsit.

Kiszállítást az üzletünktől számított 10 km-es körzetben tudunk vállalni. Az oda-vissza szállítás díja 5 km-en belül 3500 Ft, 10 km-en belül 5000 Ft.

Nem, hozhatsz hozzánk tisztításra autós gyerekülést, etetőszéket, utazóágyat, hordozót, játszószőnyeget, pihenőszéket, vagy akár óriás plüss állatot is. Szinte bármilyen babaholmit ki tudunk tisztítani.