Cleanne Crystalclean márkabolt

A Regina Cleaning üzletén belül 2024. januárban megnyitott a CLEANNE Crystalclean egyetlen budapesti márkaboltja, ahol elérhető a teljes termékpaletta! Időszakos akciókkal, ajándékokkal várunk sok szeretettel minden hozzánk betérő kedves Vásárlót! 🙂

A CLEANNE (https://cleanne.hu) egy hazai gyártású bio tisztítószercsalád, amelynek minden terméke kizárólag növényi összetevőkből áll, ezáltal maximálisan ember-, állat-, és környezetbarát!

A mindennapi takarítás során számos olyan tisztítószert használunk, amelyeknek ösz- szetevői mérgezhetnek bennünket, belélegzéssel, bőrre- vagy szembe kerüléssel.

A használat során a termékekből kipárolgó vegyi anyagok bekerülhetnek a levegőbe, vagy rákerülhetnek különböző felületekre, és ezáltal a szervezetünkbe is. Ezek az anyagok rákkeltőek lehetnek, károsíthatják az egyes szerveinket, gyerekeknél pedig akár fejlődési rendellenességet is okozhatnak! Tény: Egy átlagos közép-európai ember vérében ma akár 300-nál is több vegyi anyag jelenléte mutatható ki!

A CLEANNE valamennyi terméke teljesen vegyszermentes, ezért sem a környezetre, sem az emberre/állatra nem ártalmasak! Az egyes tisztítószerek sokoldalúan, több területen is használhatóak, baktérium- és gombaölő tulajdonsággal rendelkeznek! A CLEANNE termékek használói számos pozitív élettani hatásról számoltak be, pl. A folyékony szappan használata megszüntette az ekcémát, egy óvodai csoportban tesztelt játéktisztító használata mellett kevesebb betegség fordult elő a gyermekek közt, mint az óvoda többi csoportjában.

Ismerd meg jobban a Cleanne termékeit!

Ha szeretnéd személyesen kipróbálni, kézbe venni, megszagolni a termékeket, gyere el hozzánk, sok szeretettel várunk! Címünk: 1043 Budapest, Munkásotthon utca 18., (a Regina Cleaning üzletén belül találsz minket)!

Ha neten vásárolnál, a https://webshop.cleanne.hu oldalon használd a REGINA5 kuponkódot, így a vásárlás végösszegéből 5% kedvezményt kapsz! (A kuponkód csak az interneten történő vásárlásra érvényes!)

Ha termékteszt videókra vagy kiváncsi, kövess minket a Tiktokon, pl, nézd meg ezt az öblítőporról készült videót!