Helyszíni kárpittisztítás

Gyümölcslé borult a kanapéra? Szőnyegre pisilt a kiskutya? Belekente a gyerek az ebédet az étkezőszékbe? Foltos lett az ágymatrac?

Ez csak néhány példa azok közül, amely esetekben hatékony és gyors segítséget tudunk nyújtani Önnek! 

Válassza helyszíni kárpittisztítás szolgáltatásunkat, ha nincs kedve, vagy ideje takarítani! Mi örömmel átvállaljuk Ön helyett a munkát! A szőnyegtisztítást és kárpittisztítást professzionális, ipari takarítógépekkel végezzük, igény szerint természetes alapanyagú bio, vagy hagyományos vegyszeres tisztítószer felhasználásával! 

Soha nem volt még ilyen kényelmes a szőnyegtisztítás és a kanapétisztítás! Mostantól nem kell napokra nélkülöznie szőnyegét, ha ki szeretné tisztíttatni! Miért bajlódna egyedül a különféle házipraktikákkal, amik legtöbbször többet ártanak, mint használnak? A boltokban kapható „csodaszerek” legtöbbször csak foltot hagynak a kanapén, mert segítségükkel csak szétdörzsöljük a koszt. Spórolja meg a folttisztítószerek árát, és hívjon rögtön minket!

Amennyiben minket választ, nem kell elszállíttatnia a szőnyegét, mert mi az Ön otthonában végezzük el a tisztítást, így a néhány órás száradást követően már újra használatba is veheti kedvenc kanapéját és szőnyegét!

Igény szerint atkamentesítést is végzünk, ami különösen az ágymatracok esetében fontos!

Tudta ÖN, hogy legalább évente egyszer érdemes elvégeztetni a szőnyeg- és kárpittisztítást, még akkor is, ha nincsenek látható foltok a felületen? Hívjon minket, és a saját szemével győződhet meg róla, mennyi koszt tudunk eltávolítani egy tisztának hitt kanapéból vagy szőnyegből!

Tegyen egy próbát, és élvezze a tisztaságot otthonában!