Helyszíni kárpittisztítás

Gyümölcslé borult a kanapéra? Szőnyegre pisilt a kiskutya? Belekente a gyerek az ebédet az étkezőszékbe? Foltos lett az ágymatrac?

Ez csak néhány példa azok közül, amely esetekben hatékony és gyors segítséget tudunk nyújtani Neked! 

Válaszd helyszíni kárpittisztítás szolgáltatásunkat, ha nincs kedved, vagy időd takarítani! Mi örömmel átvállaljuk helyetted a munkát! 🙂 

Nem kell napokra nélkülöznöd a szőnyeged, hiszen mi a helyszínen végezzük el a tisztítást, és néhány óra száradás után már újra használatba is veheted bútoraidat!

Milyen módszerrel dolgozunk?

A kárpittisztítást professzionális, ipari Kärcher márkájú gépekkel végezzük. A kárpittisztító gépet sokan csak „vizes porszívóként” emlegetik, azonban sokkal több annál! A permetextrakciós elv alapján működő gép nagy nyomással a szövet mélyére permetezi a tisztítószeres vizet, amit rögtön ki is szív, így csak minimálisan marad nedves utána a felület, és általában néhány óra alatt meg is szárad. Az erősen szennyezett/foltos felületeket egy speciális tisztítószerrel elő is kezeljük.

Most biztosan felmerül benned, hogy miért minket válassz, hiszen a legtöbb kárpittisztító cég ezt a módszert alkalmazza, mi a különbség?

Az évek során a saját tapasztalatunk és külföldi cégek munkájának tanulmányozása során kifejlesztettem egyéni módszerünket, aminek fontos része, hogy a kárpittisztító gép mellett gőztisztító gépet is használunk!

A gőztisztító használatával a forró gőznek köszönhetően a bútorok és szőnyegek nem csak tiszták, hanem fertőtlenítettek lesznek, és mindezt teljesen vegyszermentesen tudjuk elérni! A gőztisztító másik előnye, hogy a régi, makacs szennyeződéseket is képes fellazítani, ezáltal sokkal hatékonyabbá válik a tisztítás, olyan foltokat is el tudunk tüntetni, amikkel a kárpittisztító gép önmagában nem biztos, hogy megbirkózna!

A tisztításhoz a Cleanne bio kárpittisztítószerét használjuk, ami semmilyen vegyszert nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkből áll, mégis ugyanolyan hatékony, mint a vegyszeres társai. (a bizalmatlanoknak halkan megsúgom, ha semmiképp nem tudsz megbarátkozni a bio tisztítás gondolatával, választhatsz hagyományos vegyszeres tisztítás opciót is 🙂 )

Mi történik, ha nem olyan lesz az eredmény, mint amilyet vártál?

Minden helyszíni tisztítás elvégzése előtt fotót kérünk a tisztítandó bútorokról. A fotó alapján tudjuk kikalkulálni a tisztítás várható díját és időtartamát, javaslunk időpontot, és megállapítjuk, hogy a látottak alapján milyen eredményre lehet számítani. Az esetek nagy részében vissza tudjuk állítani a bútor eredeti állapotát, de extrém szennyezettség esetén előfordulhat, hogy nem lesz 100%-os az eredmény, és esetlegesen szükség lehet ismétlő kezelésre. Ezt úgy képzeld el, hogy a fodrász sem tud fekete hajból első alkalommal szőkét csinálni, csak olyan áron, hogy az már károsítaná a hajat. Szerencsére ezek az esetek meglehetősen ritkák, és ha esetedben erről lenne szó, azt már az árajánlat kérésnél tudni fogod, és eldöntheted, így is szeretnéd-e igénybe venni a tisztítást.

Ha a tisztítás után úgy látod, hogy nem olyan lett az eredmény, amit előzetesen ígértünk, kérlek jelezd felénk mielőbb, és mi DÍJMENTESEN megismételjük a tisztítást! Ha valamilyen oknál fogva ezután sem lennél elégedett, visszafizetjük Neked a tisztítás árát!

Nincs kockáztatsz tehát semmit, GARANCIÁT vállalunk a munkánkra, hogy biztosan elégedett legyél a végeredménnyel!

Milyen gyakran kell tisztítani a bútorokat?

Évente egyszer mindenképpen ajánljuk a bútorok és a szőnyegek tisztítását. Gondolj csak bele, a kanapédat szinte minden nap használod. Ha a ruhádat minden használat után kimosod, akkor a kanapédat miért ne tisztítanád rendszeresen?

Kisgyermekes családoknál, illetve ahol kisállat is él, ennél gyakrabban javasoljuk a tisztítást, évente 2-3 alkalommal!

Ha éveket vársz a tisztítással, a bútoraid olyan állapotba kerülhetnek, amikor már sokkal költségesebb és időigényesebb lesz a tisztításuk, és a tökéletes végeredmény sem garantálható majd.

Még bizonytalan vagy? Segítünk! 🙂

Ha még nem döntötted el, hogy minket szeretnél-e megbízni bútoraid tisztításával, talán segítséget jelent, ha elolvasod ezt a cikkünket, ahol segítséget kapsz, mi alapján érdemes kárpittisztító szakembert választani.

Ha kiváncsi vagy, hogy mennyibe kerülne a Te bútoraidnak a tisztítása, kérj tőlünk egy INGYENES, kötelezettségmentes árajánlatot,  és mi 24 órán belül elküldjük azt részedre! Árajánlat kéréshez töltsd ki ezt az űrlapot!

Ha minden lehetőséget szeretnél végigjárni, vagy gondolkozol azon, hogy Te magad végezd el a kárpittisztítást, tudj meg többet Takarítógép kölcsönzés szolgáltatásunkról!