Babakocsi és gyerekülés tisztítás

A babakocsik/gyerekülések tisztítása nem könnyű feladat, hiszen nem mindegyik babakocsiról vehető le könnyedén a huzat, nem tudjuk betenni a mosógépbe, és hely hiányában marad a fürdőkádban való tisztítás, ami lássuk be nem túl higiénikus, és a végeredmény sem lesz mindig maradéktalanul tökéletes. Mivel kisgyermekünk naponta több órát tölt a babakocsiban, itt eszik-iszik, alszik, különösen fontos, hogy tiszta állapotban tartsuk. Ha használt babakocsit vásároltunk, vagy elővesszük a kistesó részére félretett tárolóban porosodó babakocsit, használatba vétel előtt feltétlenül kerítsünk sort a kitakarítására!

Tudjuk, hogy Anyukaként a szokásos napi feladatok mellett a babakocsi tisztítás az utolsók között szerepel a teendő listán, és ez teljesen természetes is. J Mi szívesen átvállaljuk ezt a feladatot! Önnek csak annyi dolga van, hogy leadja üzletünkben a babakocsit, és mi ragyogóan tiszta állapotban adjuk vissza azt. Ha még több időt szeretne spórolni, válassza a kiszállítás szolgáltatásunkat, így még a lakásból sem kell kilépnie, hogy újszerű állapotban lássa viszont babakocsiját!

Talán még a babakocsinál is ritkábban kerül sor az autósülések tisztítására! Tegye a szívére a kezét: mikor volt utoljára alaposan kitisztítva gyermeke autósülése? Az utazások során is számtalan szennyeződés érheti a gyerekülést: izzadságfoltok, ételmaradékok, morzsák, és a véletlenül kiömlött üdítőről és egyéb koszfoltokról már ne is beszéljünk! A legtöbb autósülés huzata levehető, és mosógépben mosható, de sok esetben a huzat le- és felszerelése körülményes, hosszabb időt igénybe vevő folyamat lehet, és a makacsabb foltok sem biztos, hogy eltűnnek egy mosógépben történő mosástól! A leghatékonyabb módszer a foltok eltávolítására a professzionális gépekkel végzett kárpittisztítás.

A babakocsik/gyerekülések tisztításához magas minőségű Kärcher típusú gőztisztító és kárpittisztító gépeket, és természetes összetevőkből álló bababarát tisztítószereket használunk!

A tisztítási folyamat egy alapos porszívózással kezdődik, ezt követi a gőzölés, ami fellazítja a szennyeződéseket, hogy a kárpittisztító gép már könnyedén tüntethessen el valamennyi foltot és piszkot. Ezt követően a műanyag és fém alkatrészeket, valamint a kerekeket is kezelésbe vesszük egy erre a célra kifejlesztett tisztítószerrel. Végül egy újabb alapos gőzölés következik, hogy a gőz által fertőtlenítve kerülhessen vissza gazdájához a babakocsi, illetve  gyerekülés. A tisztítási folyamat a szárítással fejeződik be, amelyet nagy teljesítményű, ipari szárítógéppel végzünk, hogy minél előbb visszakerülhessen a babakocsi kis tulajdonosához.

Ha Ön is úgy érzi, hogy gyermeke babakocsijára/gyerekülésére ráfér már egy alapos takarítás, foglaljon időpontot itt!