Takarítógép kölcsönzés

Kárpittisztító gép bérlésen gondolkodsz?

Mikor hasznos a takarítógép bérlés?

Sokan azt hiszik, kizárólag akkor van szükség kanapé-, vagy szőnyegtisztításra, ha már látható foltok vannak a kárpitozott felületeken. Megfeledkeznek azonban a hónapok, évek során a kárpit szövetébe lerakódott porról, hivatalos nevén a poratkákról, melyeknek levegőbe jutó ürüléke légúti és bőrpanaszokat, allergiát is okozhat az arra érzékenyeknél. Ezt a szennyeződést egy hagyományos háztartási porszívóval nem tudjuk eltávolítani, ezért nagyon fontos, hogy legalább évente egyszer, de inkább félévente végezzük el az alapos kárpittisztítást professzionális, nagy teljesítményű kárpittisztító géppel!

Nagyon fontos, hogy nem csupán szőnyegeinknek és kárpitozott bútorainknak van szüksége időnként alapos mélytisztításra! Ne feledkezzünk meg az ágymatracokról sem, hiszen itt töltjük időnk legnagyobb részét! A kárpit és szőnyegtisztító gép kölcsönzés lehet a tökéletes megoldás!  

A poratkák az ember elhalt hámsejtjeivel táplálkoznak, ezért nem véletlen, hogy ágyneműnkön és ágymatracunkban találkozhatunk a legnagyobb számban az apró élősködőkkel. Tudtad, hogy 1 gramm porban akár 200 db házi poratka is élhet? És azt, hogy az emberről naponta leváló hámmennyiség akár 1 millió poratka napi táplálékát biztosítja? Ha szeretnél nyugodtan lefeküdni, és megszabadulni a poratkáktól, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot, válaszd a kárpittisztító gép kölcsönzés szolgáltatásunkat, és segítünk megtalálni a Számodra legmegfelelőbb megoldást!

 A poratkák eltávolításának módszereiről itt olvashatsz bővebben!

Mi a leghatékonyabb megoldás az allergiát okozó poratkák ellen?

Ha a leghatékonyabb megoldást keresed, válaszd a KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP MELLÉ GŐZTISZTÍTÓ GÉPÜNKET, amellyel vegyszermentesen, a gőz erejével varázsolhatod tisztává lakásodat. A gőz képes elpusztítani a vírusok és a baktériumok 99,9%-át, emellett teljesen környezetbarát, hiszen használatához semmilyen tisztítószerre nincs szükség!

Nem is gondolnánk, milyen sokoldalúan használhatjuk a gőztisztítót a lakás legkülönbözőbb pontjain: padló, csempe, fuga, csaptelepek, radiátorok, főzőlap, páraelszívó, ablakok, hogy csak néhány példát említsünk. A gőztisztító könnyedén birkózik meg a legmakacsabb szennyeződésekkel is. A gőztisztító felhasználásának módjairól ebben a cikkünkben írtunk. Válaszd takarítógép bérlés szolgáltatásunkat, és mi díjmentesen betanítjuk a gépek használatát, és szakmai tanácsadással látunk el!

A takarítógép kölcsönzés csomagban olcsóbb! 

Kölcsönözd ki a Kärcher Puzzi kárpittisztító gépünket a Kärcher SC3 gőztisztító géppel együtt 10% kedvezménnyel!

Bonyolult-e a gépek használata?

Gépeink kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy az felhasználóbarát, és könnyen kezelhető legyen, ezért használatuk gyakorlatilag gyerekjáték. A gép átadásakor minden esetben megmutatjuk a használatát, és KÖZÖSEN ki is próbáljuk, azaz lesz lehetőséged a helyszínen, használat közben kérdezni, ha valami nem egyértelmű. Már a foglalás elküldésekor a visszaigazoló e-mailben egy általunk összeállított, fényképes lépésről lépésre használati útmutatót is küldünk, ez bármikor kéznél lesz, ha netán valamit elfelejtenél. Ha mégis elakadnál, vagy bármilyen probléma merülne fel a gép használata közben, telefonon azonnal állunk a rendelkezésedre! A takarítógép bérlés során semmilyen előképzettségre és műszaki érzékre nem lesz szükséged, mindent megmutatunk!

Mi lesz, ha foltos marad a kanapém/szőnyegem?

Ha az általunk adott instrukciók alapján, és az általunk biztosított tisztítószerekkel használod a takarítógépe(ke)t, a legtöbb folt el fog tűnni, bútorod maximálisan tiszta lesz. Vannak azonban olyan foltok, amik még a legalaposabb tisztítás során sem fognak eltűnni, pl. a vörösbor, vagy kávé foltok, amiket csak azonnali tisztítással van esély eltüntetni az anyagból. 

Az évek óta meglévő, makacs, zsíros szennyeződéseket sem egyszerű eltüntetni, lehetséges, hogy több kezelésre lesz szükség, de az is előfordulhat, hogy több kezelés után sem lesz tökéletes az eredmény. Képzeld el úgy, hogy a fodrász sem tud fekete hajból egy alkalom alatt szőkét csinálni, így a még soha nem tisztított, erősen szennyezett kanapéból sem lehet újszerűt csinálni. Kérünk, hogy ezeket vedd tudomásul! A legtöbb, amit megtehetsz bútoraid állapotáért, hogy rendszeresen tisztítod, karbantartod őket, és vigyázol rájuk.

Máshol olcsóbban is lehet bérelni ilyen gépeket, mi a különbség?

Személyre szabott tanácsadással és fényképes használati útmutatóval készülünk számodra,  részletesen elmagyarázzuk a gépek használatát, segítsünk a tisztítószer választásban, és a helyes takarítási technika elsajátításában.

Gépeinket szakszervizben javíttatjuk, az alkatrészeket gyári alkatrészekkel pótoljuk. Nálunk biztosan nem fogsz törött, hiányos, házilag barkácsolt gépekkel találkozni. 

Vásárlóinkat minden alkalommal megkérjük, hogy a gépet tiszta állapotban hozzák vissza, ezt követően pedig mi is még egyszer áttisztítjuk és fertőtlenítjük. Csak olyan gépet adunk ki a kezünkből, amivel mi is szívesen dolgoznánk.

Bármilyen kérdésed esetén elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailben és személyesen is!  Központi elhelyezkedésű, klimatizált üzletünkben várunk Téged, ahol akár a kanapénk kényelméből hallgathatod meg a tudnivalókat.

Folyamatosan újítjuk gépparkunkat, fejlesztjük weboldalunkat, törzsvásárlói és ajánló rendszert vezettünk be, és folyamatosan szakmai képzéseken, kiállításokon veszünk részt.

Foglald le a Számodra megfelelő takarítógépet még ma! Kölcsönözhető gépeinkről itt olvashatsz bővebben.