Így bánik el az ózon mindennel, ami az útjába kerül

Ismerjük meg az ózongenerátort!

A koronavírus okozta világjárvány kitörése okán, egyre többen, egyre többet tudunk arról, hogy milyen módszerek és eljárások állnak rendelkezésünkre annak érdekében, hogy környezetünket tisztán tartsuk. Felértékelődött a fertőtlenítés jelentősége a mindennapjaink során. 

A különféle vegyszerek, szappanok, és fertőtlenítők mellett, ma már egy olyan technológia is rendelkezésünkre áll, amely kemikáliák nélkül képes elpusztítani minden kórokozót, amivel találkozik. Ez a szerkezet az ózongenerátor. Ismerjük meg most közelebbről!

Hogyan működik az ózongenerátor?  

Az ózongenerátor háromatomos oxigénmolekulát (O3) juttat a légtérbe, ami elég labilis szerkezet, tehát arra törekszik, hogy stabilizálja állapotát. Ekkor a három oxigénatomból egy leválik, így a molekulából közönséges oxigén (O2) képződik, a harmadik oxigénatom pedig elindul kíméletlen és pusztító útjára. Minden az útjába kerülő dologgal kémiai reakcióba lép, és oxidálja őket, amelynek nyomán létrejön a tökéletes fertőtlenítés és a kellemetlen szagok megszűnése.

Hol használhatjuk?

A gépjárműveken kívül, a biztonsági előírások betartása mellett, használhatjuk a készüléket a lakásunkban, irodánkban is. Sok egészségügyi intézményben, mentőautók fertőtlenítése során is jó szolgálatot tesz egy ilyen készülék. 

Ha újszülött érkezik a családba, ahol gyerekek, vagy idősebb, egyúttal a betegségeknek és fertőzéseknek jobban kitett emberek élnek, biztonságosabbá tehetjük a környezetet számukra, egy ilyen eljárással. A legjobb, ha bizonyos rendszerességgel beiktatunk egy ilyen ózongenerátoros fertőtlenítést. A két kezelés közti időszakban pedig takarítsunk alaposan, és fertőtlenítsünk mindent, ahogy eddig is. Ha így teszünk, mindig biztonságban érezhetjük magunkat és szeretteinket, és nyugodtak lehetünk afelől, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a környezetünkben lévő baktériumok és vírusok, ne jelentsenek veszélyt többé az egészségünkre.

Kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk ezt a módszert, hiszen nem kell félnünk tőle, hogy valamilyen vegyszermaradék bejut a gyermek szervezetébe. Az egyetlen szabály, amit be kell tartanunk, hogy a fertőtlenítés során élő állat, ember, növény ne legyen a helyiségben. Az alapos szellőztetés után már nyugodtan birtokba vehetjük a tökéletesen vírus-, baktérium-, és kellemetlen szagoktól mentes területet.

Ha szeretne többet tudni és megtapasztalni ezt a modern, és vegyszermentes fertőtlenítési módszert, vegye fel velünk a kapcsolatot. Számoljunk le közösen a láthatatlan veszéllyel!

Oszd meg, ha tetszett a poszt